Actum Byggnads AB
HEMOM OSSVÅRA TJÄNSTERREFERENSOBJEKTLEDIGA TJÄNSTERKONTAKT

Företaget
Actum byggnads ab är ett familje-företag inom bygg, fastighets-utveckling och projektledning. Vi är del av en koncern tillsammans med UEAB och Ekenman fastighet.

Verksamheten inriktar sig framför- allt på utveckling, produktion och uthyrning av lokaler. Vi arbetar sedan -00 med ett större fastighetsbestånd i Vinsta industriområde som vi aktivt tillsammans med hyresintressenter anpassar och utvecklar efter deras behov.

Sedan uppdragets start har ca. 15.000 m2 hittat nya användningsområden och hyresgäster, allt från studentbostäder, restauranger, gymnasieskola, gym samt Stockholms största zoo.

Utöver dessa uppdrag i egen regi offererar vi aktivt på entreprenader åt kommersiella beställare, projektledningsföretag, statliga och kommunala beställare motsvarande ca hälften av vår omsättning.

Vi är inte verksamma inom privatmarknaden och utför främst uppdrag åt kommersiella beställare.

Bolaget sysselsätter sex tjänstemän och tio egna hantverkare. Vi tar därutöver hjälp av ca 10-12 fristående snickare när resursen krävs. Vi omsatte under -05 ca 25 milj. kr.

Vi arbetar aktivt med kvalitetssäkring i system anpassat till ISO 9001, med miljöstyrning i system utvecklat av Stockholms Stad, Miljöcentrum för företag, efter ISO 14001 och har certifiering som kvalitetsansvarig i klass K, utfärdat av DNV.

Under REFERENSOBJEKT presenteras några av de projekt vi genomfört de senaste åren.

>> Till sidan för referensobjekt Actum Byggnads AB, Siktgatan 1-3, 162 50 Vällingby, Stockholm.
 Tel: 08-29 29 30, Fax: 08-29 60 40, 08-56 30 64 90 mail info@actum.se
(C) Actum Byggnads AB. Alla Rättigheter reserverade.